Slingeland festival 2015

Slingeland festival 2015

Slingeland festival 2015 2048 1366 Marianne

[ux_slider timer=”4500″ arrows=”true” bullets=”true” auto_slide=”true” nav_color=”dark”]
Insert slides here (UX Banner or Sections)
[/ux_slider]Van 26 t/m 28 juni verzorgden wij het licht & geluid op het Slingeland Festival in Bleskensgraaf. Het Slingerland Festival is een interkerkelijk festival waar het Evangelie van God op verstaanbare wijze wordt doorgegeven en er ruimte is om relaties op te bouwen. Het is een levend festival waar altijd iets te beleven is. Er zijn meerdere tenten waarbij verschillende programma onderdelen tegelijkertijd draaien en er is voor ieder wat wils. De catering verzorgt daarbij eten en drinken en er is een shopping met wat kraampjes. Verder is er een lounge voor de jongeren en staan er tafels op het plein waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Ook ‘s avonds is er veel gezelligheid op het terrein met vuurkorven en verschillende bands en artiesten.

Audio:
Brooklyn Audio geluidsysteem
Tannoy Monitoring
Behringer X32 digitale mixer
Sennheiser EW300G3 draadloze microfoons / beltpacks

Licht:
High End Systems HOG iPC 3 lichtsturing
Eurolite LED armaturen
Showtec PAR56 armaturen

Optredens van o.a.:
Amazing Kids & Teens
Praiseband All In One
Remco Hakkert & Centre Gospel Choir
Praisy Piano’s