BPM verlengt sponsorcontract vv OWIOS

BPM verlengt sponsorcontract vv OWIOS

BPM verlengt sponsorcontract vv OWIOS 620 350 Marianne
Sponsorcontract OWIOS BPMNa de succesvolle samenwerking tussen BPM & OWIOS in de afgelopen drie seizoenen hebben beide partijen de wens uitgesproken de samenwerking te versterken. Voor de komende drie seizoenen is het sponsorcontract ge-upgrade naar een bronzen pakket. Vlak voor de start van het nieuwe seizoen werden deze afspraken onderschreven door Alex Jonker (sponsorzaken OWIOS) en Martijn Westerink (directie BPM). 
 
‘OWIOS verwezenlijkt sponsoring in een vorm, zoals deze hoort te zijn: Niet alleen maar geld overmaken t.b.v. de club, maar ook gebruik maken van onze dienstverlening op alle denkbare fronten.’ aldus Martijn Westerink. ‘Zo was BPM eerder al verantwoordelijk voor het aanpassen / upgraden van de geluidsinstallatie in de kantine. Daarnaast wordt BPM ingezet bij de evenementen op het sportpark: van geluidsverzorging bij toernooien, tot het leveren van DJ’s of live-muziek bij festiviteiten’BPM is de laatste jaren nauw verbonden geraakt met topsport. Met opdrachtgevers als de NeVoBO, Nederlandse Basketbalbond, de KNHB (Hockey), Landstede Volleybal & Landstede Basketbal en entertainment producties als het WK Beachvolleybal 2015, EK Volleybal indoor 2015 (dames), hockey interlands en supercup en bekerfinales volleybal is het slechts een korte stap naar OWIOS. ‘Deze club laat zien hoe je een regionale club kan laten floreren, door prachtige faciliteiten te bieden aan spelers en bezoekers en de belangrijke rol die OWIOS betekend voor de samenleving.