In de verhuur: L’Acoustics

In de verhuur: L’Acoustics

In de verhuur: L’Acoustics 175 90 Arjan Immeker

Na de vraag naar de juiste geluidskwaliteit voor onder andere de opdrachten van Abiant Lycurgus hebben wij nu L’Acoustics in de verhuur beschikbaar. Dit merk onderscheid zich van menig ander door het ontzettend open karakter. Zelfs in akoestisch moeilijke ruimtes zorgen deze speakers voor een optimale weergave. Het systeem is ontzettend flexibel. Zo kan er al een top kast op een statief gezet worden maar kunnen ook meerdere kasten tot een “constant curvature array” gecombineerde worden. Met bijhorende rigging accessoires wordt het systeem met gemak gevlogen.

De materialen bestaan uit:

6x L’Acoustics ARCS Wide toppen
4x L’Acoustics SB18m subwoofers
2x L’Acousticst LA8 amplified controllers.

1250689289 1438676233 1438674756