‘Zelfs het plafond is een sensatie!’

‘Zelfs het plafond is een sensatie!’

‘Zelfs het plafond is een sensatie!’ 4608 3456 Marianne

Eén van de vele enthousiaste reacties die worden ontvangen! Van concept tot uitvoering; in samenspraak met Edwin Vennink, eigenaar van SHOTTO Zwolle, ontstond dit interactieve plafond. SHOTTO is een shotjes bar waar het puur draait om smaak en beleving.

Met dit plafond is het mogelijk om elke LED apart aan te sturen. Middels de Madrix software kunnen gemakkelijk diverse patronen geprogrammeerd worden. Door de eerder geleverde Daslight lichtsturing welke is gekoppeld aan de Madrix software is het door middel van een touchscreen erg gemakkelijk te bedienen. Vier grote rode knoppen zorgen ervoor dat de “Liquid Chefs” bij speciale slotjes de verlichting kunnen centreren op hun barpositie.

Wij hebben geleverd:

1125 Digidot RGB LED’s
Madrix LUNA8 DMX interface
Madrix Basic software
Briteq LD Power LED Spots