BPM nieuwe Stersponsor VSCO’61

BPM nieuwe Stersponsor VSCO’61

BPM nieuwe Stersponsor VSCO’61 3696 2448 Marianne

BPM Media & Entertainment Facilities uit Wezep heeft zich de komende drie jaar als nieuwe Stersponsor verbonden aan VSCO’61. De sponsorovereenkomst werd op sportpark De Heughte afgesloten door BPM-mededirecteur Martijn Westerink en bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel. Namens VSCO’61 werd de nieuwe Stersponsor als blijk van dank en waardering een fraai bloemstuk overhandigd.

Ook VSCO’61 heeft de laatste jaren kennis gemaakt en ervaring opgedaan met de professionele aanpak van BPM. De samenwerking verloopt zodanig dat club en bedrijf het bestaande wedstrijdsponsorcontract hebben ge-upgrade naar een nieuwe driejarige Stersponsorovereenkomst. Het nieuwe sponsorcontract werd deze week op sportpark De Heughte bekrachtigd door de ondertekening van BPM-mededirecteur Martijn Westerink en VSCO’61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe Stersponsor een fraai bloemstuk aangeboden door de club.

BPM Media & Entertainment nieuwe Stersponsor VSCO’61