Nieuw in de verhuur! Prolights ONYX

Nieuw in de verhuur! Prolights ONYX

Nieuw in de verhuur! Prolights ONYX 800 800 Arjan Immeker

Prolights ONYX is een BEAM LED moving head met een lichtgewicht en compacte body, uitgerust met een 100W White LED bron die een superieure lichtoutput en prestaties mogelijk maakt vergeleken met traditionele armaturen. Helder, lichtgewicht en geruisloos, deze unit is ontworpen om een pure en hoog geconcentreerde straal te genereren, halo vrij en parallel. Prolights ONYX LED moving head opent deuren naar een nieuw niveau van creativiteit op het gebied van luchtfoto effecten, biedt 8 kleuren, 11 gobos, draaiende 8f cirkelvormig prisma, vorst en strobe. Uiterste snelheid en precisie van bewegingen worden gegarandeerd door het ultra-lichtgewicht chassis en door het gebruik van speciale motoren, waardoor Prolights ONYX LED moving head snel, reactief en precies in zijn bewegingen kan zijn.

Bekijk de Prolights ONYX op YouTube.