Bruiloften

BPM – DJ op je bruiloft verzorgt het hele jaar door drive-in shows op bruiloften en feesten door het hele land. DJ op je bruiloft zorgt ervoor dat jullie mooiste dag wordt afgesloten met een geweldig feest! Ervaren DJ’s zorgen voor sfeervolle muziek en werken met professioneel licht, geluid en decor.

Al 15 jaar een begrip

Onze DJ’s tref je door het hele land en met name in de regio Zwolle en omstreken is BPM dan ook een begrip in bruiloft land. Jaarlijks tref je ons op diverse trouwbeursen, waaronder ons eigen georganiseerde Wezep gaat trouwen.

Volledige ontzorging van jouw bruiloftsfeest

Ervaren DJ’s zorgen voor sfeervolle muziek en werken met professioneel licht, geluid en decor. Vooraf nemen we jullie wensen door. In combinatie met onze ervaring maken we het plan voor jullie droomfeest.

Meer dan 1000 bruiloften ervaring

In de afgelopen 15 jaar heeft BPM al meer dan 1000 bruiloften van een spetterend feest voorzien. Wij kunnen met gerust hart zeggen dat we alles wel een keer voorbij hebben zien komen. Niet overtuigd? Lees dan onze referenties.

Referenties bruidsparen

Hoe we werken

Bekijk hieronder wat we doen en ontdek hoe we jouw bruiloft tot een fantastisch dansfeest omtoveren.

Onze DJ’s

Al onze DJ’s zijn ervaren bruiloft DJ’s met elk hun eigen signatuur.

Feestlocaties

Op zoek naar de ideale feestlocatie? Wij werken met diverse feestlocaties samen om ervoor te zorgen dat aan jullie trouwfeest niets ontbreekt.

BPM

bel ons

(038) 7200 751

mail ons

info@bpmbookings.nl

bezoek ons

Rondweg 2, 8091 XB
Wezep

volg ons