Techniek

Bij BPM zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van hoogwaardige technische ondersteuning voor een breed scala aan evenementen. Of het nu gaat om feesten, vergaderingen, bruiloften, uitvaarten of live optredens, wij streven ernaar om elk moment onvergetelijk te maken door de perfecte mix van technologie en professionaliteit. Ontdek hoe wij uw evenement naar nieuwe hoogten kunnen tillen!

Expertise en Ervaring

Met jarenlange ervaring in de branche beschikken wij over de expertise om technische producties van elke omvang en aard aan te pakken. Ons team van professionals staat garant voor een naadloze uitvoering, ongeacht het type evenement.

Techniek op maat

Bij BPM begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Van audiovisuele presentaties tot verlichting en speciale effecten, wij leveren techniek op maat die uw evenement onderscheidend maakt.

Hoogwaardige technologie

Wij zorgen ervoor dat we altijd de nieuwste en beste technische apparatuur gebruiken, zodat u kunt vertrouwen op een goede kwaliteit. Met onze geavanceerde technologie bent u verzekerd van duidelijk geluid, geweldige visuele effecten en een naadloze uitvoering. Dit alles draagt bij aan een geweldige ervaring voor uw gasten die ze niet snel zullen vergeten.

Verhuur van techniek

Naast het organiseren van technische evenementen, verhuren wij ook topkwaliteit technische apparatuur. Of je nu op zoek bent naar geluidsapparatuur, projectieschermen, podiumverlichting of andere benodigdheden, wij hebben alles wat je nodig hebt.
Ons Verhuuraanbod omvat:
  • Geluidsinstallaties: Heldere audio voor elke gelegenheid.
  • Verlichting: Sfeervolle en professionele podiumverlichting.
  • Projectie en Schermen: Voor indrukwekkende visuele presentaties.
  • Podiums en Truss-systemen: Creëer een perfecte setting voor uw evenement.
Waarom BPM voor Verhuur?
  • Kwaliteitsgarantie: Onze apparatuur is van topkwaliteit en wordt regelmatig gecontroleerd en onderhouden.
  • Deskundig Advies: Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur voor uw behoeften. Werkt er iets niet? Dan zorgen we zo snel mogelijk voor een vervangend product.
  • Flexibele Huurperiodes: Of het nu gaat om een dag, een week of langer, wij passen ons aan uw schema aan.

BPM is uw partner voor succesvolle evenementen óók op het gebied van techniek. Neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende project te bespreken!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Elke locatie vraagt om een eigen aanpak in techniek. We ontzorgen je en voorzien van high-end technische producties passend bij jouw bedrijf.

BPM

bel ons

(038) 7200 751

mail ons

info@bpmbookings.nl

bezoek ons

Rondweg 2, 8091 XB
Wezep

volg ons