OVER BPM

BPM levert maatwerk in de zoektocht naar de juiste DJ. Met 16 jaar ervaring in de corporate events, meer dan 1000 bruiloften, tentfeesten, festivals en inmiddels ontelbare boekingen in het uitgaansleven. Veel DJ’s leggen hun management en backoffice in de handen van BPM, voor een optimale planning en correcte verwerking van alle boekingen. Horecazaken geven de DJ planning uit handen aan BPM voor een goed functionerend DJ-team.

BPM beschikt daarnaast over een schat aan kennis en materialen voor technische producties. Van Ahoy tot de Zwolse Theaters: Sterk in de back-office, transparant in prijsopbouw & budgetten en de focus op de uitvoering!

#TEAM BPM | Management & Backoffice

Onze sterke back-office reageert gegarandeerd binnen 24 uur. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09u en 21u en in het weekend 24/7 voor spoed.

Het team van BPM bestaat naast de DJ’s ook uit onderstaande personen die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

martijn

Martijn

Martijn Westerink, Managing Director, is de oprichter en eindbaas van BPM. Naast zijn werk als DJ en presentator zorgt hij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en is daarmee sinds jaar en dag de drijvende kracht achter de schermen.

joerie

Joerie

Joerie Bekking, Account Manager, zorgt ervoor dat elke aanvraag goed afgehandeld wordt en is daarmee de schakel tussen de backoffice, de aanvraag en de DJ’s. Hij is het gezicht richting de verschillende horecazaken en de DJ’s. Dus heb je een vraag? Joerie is de juiste persoon om contact mee op te nemen.

Kevin

Kevin Houghton, Account Manager Bruiloften, zorgt ervoor dat elke bruiloftsaanvraag wordt omgezet in een knallend feest op de belangrijkste dag uit jullie leven. 

bart

Bart

Bart Prins, Marketing & Branding, is naast een vast gezicht in het DJ team ook deels verantwoordelijk voor de marketingondersteuning van BPM. Samen met het team zorgt hij voor het updaten van de website en de advertenties die we uitzetten.

Raymon

Raymon Nijhof, junior project manager, pakt alle technische aanvragen op, bereid de technische jongens voor en maakt de personeelsplanningen. Kortom, hij zorgt ervoor dat alle techniek op rolletjes loopt!

ONZE KLANTEN & PARTNERS

GET IN TOUCH.

Interesse gekregen in een samenwerking met BPM of ben je op zoek naar een DJ voor jouw event, feest, bruiloft of horecazaak? Neem dan contact met ons op.

ACCOUNT MANAGER

Joerie

BPM

bel ons

(038) 7200 751

mail ons

info@bpm-mef.nl

bezoek ons

Rondweg 2, 8091 XB
Wezep

volg ons