OVER BPM

BPM levert maatwerk in de zoektocht naar de juiste DJ. Met 16 jaar ervaring in de corporate events, meer dan 1000 bruiloften, tentfeesten, festivals en inmiddels ontelbare boekingen in het uitgaansleven. Veel DJ’s leggen hun management en backoffice in de handen van BPM, voor een optimale planning en correcte verwerking van alle boekingen. Horecazaken geven de DJ planning uit handen aan BPM voor een goed functionerend DJ-team.

BPM beschikt daarnaast over een schat aan kennis en materialen voor technische producties. Van Ahoy tot de Zwolse Theaters: Sterk in de back-office, transparant in prijsopbouw & budgetten en de focus op de uitvoering!

#TEAM BPM | Management & Backoffice

Onze sterke back-office reageert gegarandeerd binnen 24 uur. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09u en 21u en in het weekend 24/7 voor spoed.

Het team van BPM bestaat naast de DJ’s ook uit onderstaande personen die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

martijn

Martijn

Martijn Westerink, Managing Director, is de oprichter en eindbaas van BPM. Naast zijn werk als DJ en presentator zorgt hij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en is daarmee sinds jaar en dag de drijvende kracht achter de schermen.

nathalie

Nathalie

Nathalie van Brecht, Account Manager, zorgt ervoor dat elke aanvraag goed afgehandeld wordt en is daarmee de schakel tussen de backoffice, de aanvraag en de DJ’s. Ze is het gezicht richting de verschillende horecazaken en de DJ’s. Dus heb je een vraag? Nathalie is de juiste persoon om contact mee op te nemen.

Esmee

Esmee Uitslag, management assistent, zorgt ervoor dat de bruidsparen goed begeleidt worden naar de perfecte afsluiting van hun dag. Daarnaast behandeld ze de algemene aanvragen en houdt ze zich bezig met de financiën. Esmee is dus een onmisbare schakel in teamBPM.

bart

Bart

Bart Prins, Marketing & Branding, is naast een vast gezicht in het DJ team ook verantwoordelijk voor de marketing van BPM. Elke week zorgt hij ervoor dat we goed voor de dag komen en werken aan de volgende stap van het merk BPM.

Raymon

Raymon Nijhof, junior project manager, pakt alle technische aanvragen op, bereid de technische jongens voor en maakt de personeelsplanningen. Kortom, hij zorgt ervoor dat alle techniek op rolletjes loopt!

Ilse

Ilse Tichler, Marketing & Branding, is medeverantwoordelijk voor de marketing van BPM. Ze zorgt er o.a. voor dat de socials en de website up-to-date zijn.

ONZE KLANTEN & PARTNERS

GET IN TOUCH.

Interesse gekregen in een samenwerking met BPM of ben je op zoek naar een DJ voor jouw event, feest, bruiloft of horecazaak? Neem dan contact met ons op.

ACCOUNT MANAGER

nathalie

BPM

bel ons

(038) 7200 751

mail ons

info@bpm-mef.nl

bezoek ons

Rondweg 2, 8091 XB
Wezep

volg ons