Meld je aan als DJ bij BPM!

BPM levert wekelijks verschillende DJ’s voor de meest uiteenlopende horecagelegenheden, bruiloften, (bedrijfs)feesten en festivals. Om de aanvragen van onze klanten blijvend in te vullen zijn we op zoek naar versterking.

We zoeken ervaren DJ’s die zich graag aansluiten bij ons ervaren team van DJ’s en technici. Benieuwd welke type DJ’s we zoeken? Lees dan hieronder verder.

Welk type DJ ben jij?

Onze DJ’s worden ingezet in kroegen, danscafe’s, clubs, bruiloften, bedrijfsfeesten maar ook restaurants of cocktailbars.

Allround

Jij draait alle stijlen feilloos aan elkaar. Van feestmuziek tot classics en van de laatste pop hits tot de hardere stijlen. Allround DJ’s zetten we in op plekken waar een gemixt publiek komt. Denk hierbij aan danscafé’s, bruiloften en bedrijfsfeesten.

Lounge

Wellicht een specifiek genre maar er is een groeiende vraag naar DJ’s die het tof vinden om de juiste sfeer neer te zetten op terrassen of (high-end) restaurants. Als lounge DJ kun je helemaal op gaan in jouw mix van deep house, techno, minimal… noem het maar op!

Club

Als club DJ ben je bezig om verschillende stijlen feilloos in elkaar over te mixen. Jij voelt aan wanneer het tijd is voor een dikke house plaat of een soepele urban plaat. Een ding is zeker, stilstaan zit er voor jouw publiek niet bij.

BPM

bel ons

(038) 7200 751

mail ons

info@bpm-mef.nl

bezoek ons

Rondweg 2, 8091 XB
Wezep

volg ons