Meld je aan als DJ bij BPM!

BPM levert wekelijks verschillende DJ’s voor de meest uiteenlopende horecagelegenheden, bruiloften, (bedrijfs)feesten en festivals. Om de aanvragen van onze klanten blijvend in te vullen zijn we op zoek naar versterking.

We zoeken ervaren DJ’s die zich graag aansluiten bij ons ervaren team van DJ’s en technici. Afhankelijk van jouw wensen kijken we hoeveel boekingen er mogelijk is. Graag een volle agenda? Dan gaan we daar ons best voor doen. Liever af en toe een boeking via BPM? We gaan het voor je regelen!

Benieuwd welke type DJ’s we zoeken? Lees dan hieronder verder.

Welk type DJ ben jij?

Onze DJ’s worden ingezet in kroegen, danscafe’s, clubs, bruiloften, bedrijfsfeesten maar ook restaurants of cocktailbars.

Grand Café

Jij draait alle stijlen feilloos aan elkaar. Van feestmuziek tot classics en van de laatste pop hits tot de hardere stijlen. Grand Café DJ’s zetten we in op plekken waar een gemixt publiek komt. Denk hierbij aan danscafé’s, bruiloften en bedrijfsfeesten.

Feest

Jij weet de tent op zijn kop te zetten. Je bent namelijk een rasechte entertainer die niet schuw is voor de microfoon. Je hebt een vlotte babbel en kan op alles inspelen wat de zaak binnenkomt. Natuurlijk is jouw muziekbestand op orde en ken jij de laatste feestkrakers. Feest DJ’s komen bij ons op plekken zoals Bloopers Zwolle, een echt feestcafé!

Op dit moment zijn we gericht op zoek naar nieuwe feestcafé DJ’s in de buurt van Groningen. Ben jij ons nieuwe talent of al een doorgewinterd feestbeest achter de decks? Vul dan snel het aanmeldformulier in.

Lounge

Wellicht een specifiek genre maar er is een groeiende vraag naar DJ’s die het tof vinden om de juiste sfeer neer te zetten op terrassen of (high-end) restaurants. Als lounge DJ kun je helemaal op gaan in jouw mix van deep house, techno, minimal… noem het maar op!

BPM

bel ons

(038) 7200 751

mail ons

info@bpm-mef.nl

bezoek ons

Rondweg 2, 8091 XB
Wezep

volg ons