Ontdek onze DJ acts

BPM levert naast DJ’s ook complete DJ acts. DJ acts geven net even dat beetje extra’s aan jouw avond en zijn te boeken per set. De lengte van de set hangt af van de geboekte DJ act. Benieuwd welke acts we hebben? Bekijk ze hieronder.


DJ Acts

Booty Doctor

Zuipen, zingen, stampen en springen! LEKKER HE, dat dorps,- buurt- en/ of tentfeest! Maar waar zijn die billen? De Booty Doctor staat garant voor losse heupjes & FEEST in de breedstste zin van ‘t woord. EFFE wat anders dan dat gehos. Even flink insmeren en he-le-maal los! Het moment dat je naar beneden zakt, schudt met je billen, schuren niet onopgemerkt blijft en de mannen niet weten waar ze moeten kijken. Alsof het NOG niet warm genoeg was tussen die honderden feestbeesten! Een mix van vieze glijders, foute guilty pleasures, zwetende beats en dat alles in (uiteraard) in een té gekke show! Onopgemerkt smerig uit je plaat gaan. Samen! De Booty Doctor: dé party act die niet mag ontbreken in de plaatselijke kroeg, feesttent, festival of ANDERE lokale knalfuif. Verwacht o.a. een twerk konttest, het booty vaccin, zoetigheid en de party vunzigheid op zijn puurst. Oftewel, DE BEHANDELING die jij nodig hebt!

CRAZY ACCORDEONS

Crazy Accordeons, Monique & Marco, zorgen voor een onvergetelijk feest! Met hun bruisende optredens en interactieve shows brengen zij een unieke sfeer die jouw evenement tot leven brengt. Ontdek wat deze enthousiaste entertainers te bieden hebben!

Wij zijn HÉT interactieve feestaccordeonduo dat klaarstaat voor allerlei gelegenheden, van feesten en partijen tot bruiloften en themafeesten. Met een modern tintje in 2023, spelen wij niet alleen de nieuwste hits, maar ook verzoeknummers. Nederlandstalig, Oktoberfest, Après-ski, bij ons is alles mogelijk!

Onze accordeons en microfoons zijn draadloos versterkt, waardoor we volledige interactie met het publiek kunnen hebben terwijl we spelend door de hele zaal lopen (indien mogelijk). Dankzij de nieuwste apparatuur zijn succes en plezier gegarandeerd. En wist je dat je ons ook in verschillende combinaties kunt boeken? We passen ons aan aan jouw wensen!

Boek de Crazy Accordeons bij BPM Bookings
Boek Patriek Verdriet bij BPM Bookings

Patriek Verdriet

Van Maastricht tot Den Helder, van kroeg tot smartlappenfestival, van de zwarte cross tot aan de Nijmeegse Vierdaagse.

PATRIEK VERDRIET die blonde zanger van al die bekende NL-talige Hits uit de rijke Hollandse Smart- en Levensliederen historie en ook van de meer recente NederHits van Jan Smit, Wolter Kroes, Jannes, Frans Duijts enzovoorts, weet als geen ander hoe een feest moet worden aangepakt.

En dat zijn aanpak werkt, bewijst hij al vele jaren. PATRIEK VERDRIET komt letterlijk naar je toe voor een diepte-interview, een meezinguitnodiging of gewoon je telefoonnummer! Boven op de bar, achter in de zaal, boven op het dak, geen plek is heilig. Laat staan veilig voor deze rasentertainer, die al zo veel zalen, evenementen, festivals, kroegen, etc. in opperste staat van enthousiasme heeft gekregen.

Intiem of groots PATRIEK VERDRIET kan alles aan. Zijn uitgebreide repertoire bewijst ten overvloede dat u met PATRIEK VERDRIET de garantie voor een geweldig feest in huis haalt en daar gaat het toch uiteindelijk om.

Tip: Boek deze act ook als XL editie!

Kies je voor Patriek Verdriet XL dan kies je voor een avondvullend programma waarbij DJ B.E.K.S. de avond zal overnemen samen met Patriek Verdriet. Volledig op elkaar ingespeeld zorgen zij voor een complete avond vol entertainment.


More soon…

We werken er hard aan om meer acts voor onze klanten mogelijk te maken via BPM.

BPM

bel ons

(038) 7200 751

mail ons

info@bpm-mef.nl

bezoek ons

Rondweg 2, 8091 XB
Wezep

volg ons