Feestlocaties

BPM heeft met diverse locaties de afgelopen jaren goede relaties opgebouwd. Op die manier zorgen we voor een soepele voorbereiding van jouw feest. Met onderstaande locaties hebben we nauw contact.

Hebben jullie nog geen locatie gevonden? Bekijk dan onderstaande locaties voor een gegarandeerd topfeest.

De Haas, Elburg

Binnen de vesting van hanzestad Elburg is Restaurant de Haas gevestigd. De zaal is ideaal voor het geven van de meest uiteenlopende feesten en partijen.

At Sea, Dronten

Gelegen aan het Drontermeer is de prachtige locatie van At Sea. Op deze locatie zijn bruiloften tot 1500 man mogelijk. Genoeg ruimte dus voor een knalfeest!

Onder Ons, Dalfsen

Onder Ons is een officiële trouwlocatie in de gemeente Dalfsen. Deze intieme locatie heeft ruimte voor feesten met groepen tot 150 man.

De Franse School, Hattem

Trouwen en feesten in het historisch hart van Hattem? Dat kan bij De Franse School. Voor elk type bruiloftsfeest is er wel een eigen karakteristieke zaal beschikbaar.

Parkpaviljoen de Wezenlanden, Zwolle

Midden in het hart van het bekendste park in Zwolle trouw je bij Parkpaviljoen de Wezenlanden.  Deze unieke locatie zorgt met de juiste DJ gegarandeerd voor een fantastisch feest!

Het Koetshuis, Hulshorst

Het Koetshuis in Hulshorst is een van de verborgen geheimen van de omgeving. Deze intieme locatie biedt de mogelijkheid om een feest te geven tot 120 personen.

De Waterman, Elburg

Trouwen aan het Veluwemeer? Dat kan bij De Waterman in Elburg. Voor het feest is er ruimte tot 140 personen.

NETL, Kraggenburg

Trouw op een van de vele locaties bij NETL in Kraggenburg. In de kas, op het strand of in de jungle. Hier is niets te gek, ook in de winter.

Boode, Bathmen

Boode in Bathmen. Een unieke feestlocatie waar je zowel een disco bruiloftsfeest als een festival bruiloft kan geven. Meerdere zalen geven de mogelijkheid om tot 500 personen uit te nodigen.

Landgoed Staverden, Ermelo

Voltrek je droomhuwelijk op een echt landgoed. Bij Landgoed Staverden voltrek je niet alleen jullie huwelijk maar bouw je ook een groot feest.

Herberg Molecaten, Hattem

Intiem trouwen in de Herberg Molecaten in Hattem. Een prachtige locatie en genoeg ruimte voor een mooi trouwfeest.

Hart van Oosterwolde, Oosterwolde

Binnenkort meer.

Vragen over de feestlocaties?

Neem contact op met Martijn of Nathalie

OPERATIONS & ACCOUNTMANAGER

joerie

BPM

bel ons

(038) 7200 751

mail ons

info@bpmbookings.nl

bezoek ons

Rondweg 2, 8091 XB
Wezep

volg ons