Vrijblijvend Adviesgesprek

Willen jullie een vrijblijvend adviesgesprek plannen, om jullie wensen en onze mogelijkheden voor de verzorging van muziek op jullie bruiloft te bespreken? Zijn jullie er nog niet uit of jullie een boeking willen doen bij DJ op je bruiloft, maar willen jullie eerst eens kennismaken om te kijken of wij wat voor jullie kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier hieronder in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op om een afspraak te maken!

Delen van kennis en ervaring
Tijdens het adviesgesprek delen wij graag onze kennis en ervaring met jullie, en horen wij graag wat jullie wensen zijn met betrekking tot het (muzikale) verloop van de feestavond. Op basis van jullie wensen kunnen wij vervolgens goed inschatten welke van onze DJ’s het beste bij jullie feest zal passen, en een op maat gemaakte offerte opstellen. Het is mogelijk om tegen een meerprijs een voorkeursboeking te plaatsen op één van onze DJ’s, op basis van beschikbaarheid.

Het gesprek zal plaatsvinden in ons kantoor aan de Rondweg 2 in Wezep en zal ongeveer een half uur duren. Het is geheel vrijblijvend, jullie zitten dus nergens aan vast.

Vraag adviesgesprek aan
Vul deze dan hierboven in
BPM

bel ons

(038) 7200 751

mail ons

info@bpmbookings.nl

bezoek ons

Rondweg 2, 8091 XB
Wezep

volg ons