Kerst- of Nieuwjaarsborrel

Kijk jij er ook zo naar uit om samen met je werknemers en collega’s weer het glas te kunnen heffen? Pak dan uit tijdens je kerst- of nieuwjaarsborrel!

Het perfecte moment om terug te kijken op afgelopen jaar en je waardering te uiten voor iedereen die daaraan heeft bijgedragen. Na meerdere jaren met regels en aanpassingen is het eindelijk weer tijd om groots te denken. Tijd dus voor een feest met DJ of wellicht een toffe pubquiz. Lees hieronder verder over de mogelijkheden.

dj bij een kerstborrel

Dansfeest, pubquiz of lekker borrelen?

Het kan wat ons betreft niet gek genoeg. We zijn expert in het faciliteren van een geslaagde borrel. Gaan bij jullie de voetjes van de vloer? Dan is een dansfeest met LED vloer wellicht wat voor jullie. Liever veel interactie? Dan is een pubquiz met presentator zeer geschikt. Uiteraard leveren we ook DJ’s die gezellige muziek verzorgen terwijl jullie lekker borrelen.

borrel champagne

Borrels door heel het land!

Tijdens de feestdagen verzorgen wij kerst- en nieuwjaarsborrels door het hele land. Ervaren DJ’s zorgen voor de sfeervolle muziek en werken met professioneel licht, geluid en decor.

feestende mensen bpm bookings

Maatwerk voor elk evenement

Met 17 jaar ervaring in bedrijfsfeesten, events en borrels zorgen we dat iedereen op maat bedient wordt. Onze sterke back-office, transparantie in prijs en budgetten zorgen voor focus op de uitvoering van een geweldig event.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul het offerteformulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Onze DJ’s

Al onze DJ’s zijn ervaren bruiloft DJ’s met elk hun eigen signatuur.

BPM

bel ons

(038) 7200 751

mail ons

info@bpmbookings.nl

bezoek ons

Rondweg 2, 8091 XB
Wezep

volg ons