Bedrijfsfeest

Maak van uw bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring met passende muzikale begeleiding van onze professionele DJ’s. Bij BPM zorgen we ervoor dat we uw bedrijfsfeest onvergetelijk maken met de juiste mix van muziek en entertainment.  Of het nu gaat om een informele vrijdagmiddag borrel, een jubileumviering of een grootschalig kerstfeest, onze getalenteerde DJ’s zorgen voor de ideale sfeer die aansluit het karakter van de organisatie.

Al 15 jaar een begrip

Onze DJ’s en shows tref je door het hele land bij diverse kleine en grote bedrijven. Voor de kleinschalige borrel met een lounge DJ tot een volledige show voor honderden medewerkers.

Volledige ontzorging van jouw bedrijfsfeest

Ervaren DJ’s zorgen voor sfeervolle muziek en werken met professioneel licht, geluid en decor. Vooraf nemen we jullie wensen door. In combinatie met onze ervaring maken we het plan voor jullie droomfeest.

Meer dan 1000 feesten ervaring

In de afgelopen 15 jaar heeft BPM al meer dan 1000 feesten van een voorzien van een spetterende show. Wij kunnen met gerust hart zeggen dat we alles wel een keer voorbij hebben zien komen.

Technische producties

Elke locatie vraagt om een eigen aanpak in techniek. We ontzorgen je en voorzien van high-end technische producties passend bij jouw bedrijf.

BPM

bel ons

(038) 7200 751

mail ons

info@bpmbookings.nl

bezoek ons

Rondweg 2, 8091 XB
Wezep

volg ons